...

Global Travel SIM?
Only nobotel!

Jouw maatwerk oplossing voor wereldwijde dekking.

We worden steeds afhankelijker van goed mobiel internet, zeker als we in het buitenland werken. Lokale wifi-netwerken zijn vaak onveilig of onbeschikbaar en internetten via je normale abonnement kan duur zijn.

 

nobotel biedt je dé oplossing met een op maat gemaakt product. We analyseren jouw situatie en te bezoeken landen, en geven advies voor een voordelige service die je tot wel 90% kan besparen op kosten in het buitenland.

Mobile-Only-Phone-Nobotel
afbeelding-global-sim-klein

De nobotel Global Travel SIM

Onze nobotel Global Travel SIM service maakt gebruik van een combinatie van mobiele netwerken, die samen in ruim 150 landen beschikbaar zijn. Je verbindt automatisch  met het sterkste netwerk dat lokaal beschikbaar is. 

 

Zo kun je ook in het buitenland vertrouwen op een goede draadloze internet connectie zonder bang te zijn voor torenhoge facturen.

 

De nobotel Global Travel SIM is als individuele dienst beschikbaar of op te zetten als bedrijfsbundel voor reizend personeel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave op maat voor jouw situatie.

Hoe het werkt

1. Aanvragen

Geef jouw situatie en wensen door

2. Voorstel

Ontvang ons beste maatwerk aanbod

3. Instellen

Stel de Travel SIM eenvoudig in

4. Connect

Gebruik je nieuwe verbinding op reis

Wereldwijd verbonden? Zo geregeld!

Vraag onze Global Travel SIM service nu aan.

De nobotel Global Travel SIM service kan op ieder moment worden toegevoegd aan je bestaande of nieuwe contract.

 

Geef jouw wensen door en je ontvangt direct een offerte voor het toevoegen van de nobotel Global Travel SIM aan jouw abonnement.

 

Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.