...

De meest flexibele, transparante en betaalbare Sim Only voor bedrijven.

nobotel biedt een uitgebreid scala aan voordelen met Sim Only voor Bedrijven, perfect afgestemd op de zakelijke behoeften van vandaag.

 

Als expert op het gebied van zakelijke telefonie en connectiviteit, garanderen wij betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie in al onze diensten.

Sim Only voor Bedrijven
Afbeelding-2

Eerlijk, transparant en duidelijk.

Bij nobotel creëren we op maat gemaakte Sim Only oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor jouw bedrijf, ongeacht de omvang. 

 

Of je nu een klein bedrijf bent met 5 aansluitingen of een groot bedrijf met 2500, wij bieden flexibele en transparante abonnementen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. 

 

Door onze samenwerking met toonaangevende providers zoals KPN, Odido en Vodafone kunnen we een breed scala aan opties bieden, zodat je altijd de beste netwerkdekking en connectiviteit hebt.

Flexibiliteit in jouw telecom.

Onze Sim Only abonnementen zijn flexibel en eenvoudig aanpasbaar, zonder gedoe met lange contracten of vaste afnames. 

 

Bij nobotel kun je gemakkelijk nummers toevoegen of verwijderen, perfect voor het beheer van tijdelijke medewerkers of veranderende bedrijfsbehoeften. 

 

We begrijpen dat flexibiliteit essentieel is in een dynamische zakelijke omgeving, daarom bieden wij oplossingen die zich aanpassen aan jouw behoeften en groei van je bedrijf.

Sim Only voor Bedrijven

Een abonnement voor iedereen? Datapooling lost het op!

nobotel biedt kostenefficiënte oplossingen door groot in te kopen en geen tijdelijke aanbiedingen te hanteren. Onze transparante prijsstructuur zorgt ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. 

 

Door gebruik te maken van datapooling kunnen bedrijven hun data bundelen en efficiënter gebruikmaken van hun mobiele data. Dit resulteert in lagere operationele kosten en betere kostenbeheersing, waardoor je meer waarde haalt uit je telecominvestering.

two people discussing

Verschillende wensen? Verschillende providers!

Zakelijk telefonie van KPN, Vodafone of Odido?

nobotel werkt samen met vooraanstaande providers zoals KPN, Odido en Vodafone om jou te voorzien van de beste netwerkdekking en connectiviteitsopties. Dit stelt jouw bedrijf in staat om altijd verbonden te blijven, waar je ook bent.

 

Of het nu gaat om een druk stadscentrum of een afgelegen locatie, met nobotel ben je verzekerd van een betrouwbare en snelle verbinding die essentieel is voor jouw bedrijfsvoering

Sim Only voor Bedrijven

Maatwerk Sim Only voor bedrijven, omdat het bij je past.

nobotel verzorgt op maat gemaakte oplossingen voor zowel het MKB als grootzakelijke klanten. We integreren diverse netwerkproviders en maken keuzes gebaseerd op criteria zoals gebruikspatronen, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit

 

Heb je meer nodig dan alleen Sim Only?

Bij nobotel kun je ook kiezen voor hoogwaardige toestellen zoals Samsung en Apple, beschikbaar bij onze Sim Only abonnementen. Daarnaast bieden we uitgebreide mogelijkheden voor vaste telefonie in samenwerking met onze partner Lilytel, inclusief VoIP, Microsoft Teams-integratie en SIP-trunking.

Eigen portal?
Only nobotel!

Met de nobotel mobile portal heb je volledige controle over je zakelijke telefoonbeheer.

 

Van het beheren van aansluitingen en gebruikers tot het inzien van facturen en kostenanalyse per medewerker, onze portal biedt de tools die je nodig hebt om je telecombeheer efficiënt te organiseren.

 

Of je nu onderweg bent of op kantoor, met onze mobiele portal heb je altijd en overal toegang tot essentiële beheerfuncties die je helpen om kosten te besparen en processen te optimaliseren.

 

Sim Only voor Bedrijven

Profiteer van de voordelen van e-SIM

De e-SIM biedt flexibiliteit en gemak door dual-sim functionaliteit mogelijk te maken op geschikte toestellen. Dit maakt het mogelijk om zakelijk en privé gebruik te combineren op één apparaat, zonder gedoe met fysieke simkaarten. 

 

nobotel ondersteunt de nieuwste technologieën zoals e-SIM, zodat je altijd kunt profiteren van de meest geavanceerde mogelijkheden voor jouw zakelijke communicatie.

Mobile-Only-Phone-Nobotel

Overstappen naar onze Sim Only voor bedrijven?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.

 

Met nobotel ben je verzekerd van betrouwbare, flexibele en kostenefficiënte zakelijke Sim Only oplossingen die aansluiten bij jouw bedrijfsgroei en communicatiebehoeften.

 

Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.

 

Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.