...

Zakelijk mobiel abonnement?

Only nobotel!

Met een zakelijk mobiel abonnement van nobotel hoef je je geen zorgen te maken over het beheren van verschillende telefoonlijnen en kosten. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, onze zakelijke mobiele abonnementen bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften. Met nobotel blijf je altijd in contact met je team en klanten, waar je ook bent.
Zakelijk mobiel abonnement
Zakelijk mobiel abonnement

Flexibele en schaalbare oplossingen voor bedrijven van elke omvang

Geniet van flexibele en schaalbare oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu behoefte hebt aan een enkele telefoonlijn of een uitgebreid pakket met meerdere lijnen en dataplannen, nobotel biedt op maat gemaakte oplossingen die passen bij de grootte en het budget van jouw bedrijf. Met onze zakelijke abonnementen kun je eenvoudig nieuwe lijnen toevoegen of bestaande plannen aanpassen naarmate je bedrijf groeit.

Eenvoudig beheer en controle over je telecommunicatiekosten

Onze zakelijke mobiele abonnementen bieden transparantie en controle over je telecommunicatiekosten. Met duidelijke facturering en gedetailleerde rapportage kun je eenvoudig je uitgaven bijhouden en budgetteren voor de toekomst. Bovendien bieden we geavanceerde beheertools waarmee je telefoonlijnen kunt beheren, gebruikersrechten kunt instellen en toegang kunt krijgen tot realtime gebruiksinformatie, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijk platform.
Zakelijk mobiel abonnement
Zakelijk mobiel abonnement

nobotel: jouw partner voor zakelijke mobiliteit

Bij nobotel begrijpen we hoe belangrijk mobiliteit is voor moderne bedrijven. Daarom streven we ernaar om je de beste service en ondersteuning te bieden, zodat je bedrijf altijd in beweging kan blijven. Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste zakelijke mobiele abonnement en om eventuele vragen te beantwoorden, zodat je met vertrouwen kunt blijven groeien.

Kies nobotel voor professionele service en betrouwbaarheid

Of je nu een start-up bent die net begint of een gevestigd bedrijf met een lange geschiedenis, nobotel staat voor je klaar met professionele service en betrouwbaarheid. Met onze zakelijke mobiele abonnementen kun je met vertrouwen communiceren, samenwerken en groeien, wetende dat je wordt ondersteund door een betrouwbare partner. Kies nobotel en ervaar de voordelen van zakelijke mobiliteit zonder compromissen.
Zakelijk mobiel abonnement

nobotel klant worden?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.


Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.


Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

Nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.