Many Machines?

Only Nobotel!

Betrouwbare data simkaarten voor Internet of Things (IoT) en Machine to Machine (m2m) toepassingen.

IoT en M2M simkaarten van 1KB tot 5TB, Nobotel verzorgt het met de beste service en zonder verrassingen.

machine to machine en iot Nobotel

mobile portal jouw eigen beheerderstool

data pooling een bundel voor iedereen

maatwerk een pakket speciaal voor jou

Twee portals

Zorgeloos beheer!

Voor het beheer van de simkaarten maak je bij Nobotel kosteloos gebruik van twee portals. Deze zorgen ervoor dat er altijd volledig inzicht is in zowel de financiële als operationele onderdelen van jouw draadloze infrastructuur.

In de Nobotel mobile portal heb je een overzicht van de kosten, facturen en het dataverbruik.

Daarnaast maak je gebruik van het Cisco Jasper portal, ‘s werelds grootste M2M beheer portal. Hierin kun je de actieve status van jouw simkaarten zien en controleren of alles naar behoren werkt.

Cisco Jasper
nobotel mobile portal
Cisco Portal Nobotel

1 kilobyte of 5 terabyte?

Data SIM kaarten, waar gebruik jij ze voor?

Een groot deel van de data SIMs kent een reporting toepassingen zoals het uitlezen van weerstations of een dagelijkse check van functioneren. In deze toepassing gebruik je maar enkele KB’s per simkaart.

Gebruik je de datasims in een strategische of operationele toepassing, zoals het creëren van een lokaal WIFI netwerk op een schip of bouwplaats? Dan zul je te maken hebben met een groot maandelijks verbruik.

5TB per maand voor een cruiseschip toepassing of 1MB voor je weerstation, Voor beide toepassingen heeft nobotel een voordelig aanbod.

5G zendmast nobotel IOT

Multi network SIM voor meer continuïteit.

Meer zekerheid van een goede connectie op al jouw apparaten, kies dan voor onze SIMkaarten met een multi network systeem. Deze SIMkaarten verbinden altijd met het sterkste netwerk dat beschikbaar is in de regio.

Dit biedt meer zekerheid op een constante verbinding voor ieder apparaat.

Datapooling voor IOT en M2M? Nobotel biedt het!

Als je bij nobotel gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte. Bij datapooling wordt de data bundel van alle apparaten aan elkaar gekoppeld en maken deze gebruik van de data uit deze gedeelde pool.

Perfect voor toepassingen waarin je de kosten gelijk wilt houden, maar met verschillende apparaten werkt die elke maand een andere databehoefte hebben.

zakelijk overleg nobotel mobiele telefonie

Tijdelijk draadloos internet?

Heb je voor jouw project tijdelijk draadloos internet nodig op locatie?
Bij nobotel bieden we de mogelijkheid om voor enkele maanden een data-abonnement af te sluiten. Je kunt daarbij per maand bepalen of je de data afname aanpast of het abonnement wilt beëindigen.

Deze flexibiliteit biedt veel vrijheid wanneer je bijvoorbeeld een foodtruck hebt, tijdelijke security camera’s plaatst of een tijdelijke werkhub inricht.

Duidelijk, transparant en eerlijk.

Besparen op dataSIMs voor IOT of machine to machine?

Bij nobotel hebben we geen tijdelijke aanbiedingen. Wat we wel hebben is een lean organisatie die inkoopt in enorme aantallen. Hierdoor kunnen wij onze prijzen een stuk lager houden dan de concurrentie.

Overstappen?
Zo geregeld!

Kiezen voor Nobotel kan op ieder moment.
Bestaande IOT en M2M contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.

Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.

Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

mobile portal jouw eigen beheerderstool

data pooling een bundel voor iedereen

maatwerk een pakket speciaal voor jou

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je bij nobotel gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

Nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Zakelijke telefonie op maat?

Nobotel biedt maatwerk oplossingen voor het MKB en grootzakelijk. In deze oplossingen nemen we verschillende netwerk providers mee en maken we keuze’s op basis van gebruik, betrouwbaarheid en prijs.