...

Business Partner worden?

Voeg de beste zakelijke mobiele telefonie oplossing toe aan jouw aanbod en word business partner van nobotel.

Wat lost nobotel voor jou op?

Wij verzorgen het aanbod; een unieke inkoopdeal met de verschillende netwerkproviders (KPN, Vodafone en T-mobile) zorgt ervoor dat wij een aanbod kunnen doen als geen ander.

Iedere business partner maakt daarnaast gratis gebruik van de nobotel Mobile Portal. De nobotel mobile portal geeft inzicht in de gefactureerde kosten zodat de partner eenvoudig kan controleren of de factuur juist is en hoe extra kosten zijn ontstaan. De mobile portal geeft tevens inzicht in het verbruik gedurende de maand zodat buitenbundel kosten kunnen worden beperkt

Wat wij beloven aan eindgebruikers beloven we ook aan jou: nobotel heeft de beste klantenservice. Echt bereikbaar zijn en ervoor zorgen dat je altijd een medewerker aan de lijn krijgt die je verder helpt, heeft al jaren onze focus. Dat scheelt jou als business partner een hoop tijd.

100% inzicht

Als business partner van nobotel krijg je volledig inzicht in het verbruik van jouw nummers. Hebben klanten een vraag, dan ben je volledig in control en kun je uit de nobotel mobile portal alle informatie halen die zij nodig hebben.

Jouw uitstraling

De look en feel van de nobotel mobile portal en de facturen die jouw klanten zien, kunnen in overleg naar de uitstraling van jouw bedrijf aangepast worden. Zo behoud je je eigen uitstraling, maar werk je met de power van nobotel.

Flexibiliteit

Een jaarlijkse vaste afname vinden we bij nobotel wat ouderwets. Ook als business partner heb jij de flexibiliteit om elke maand de afname van het aantal abonnementen en MB’s aan te passen.

Zakelijk sim-only verkopen?

nobotel is actief sinds 2006 en is uitgegroeid tot een van de beste virtual operators voor zakelijke mobiele telefonie in Nederland. Lees meer over nobotel. Ons zelf ontwikkelde mobile portal zorgt ervoor dat gebruikers en partners altijd volledige controle en inzicht hebben in zowel de financiële als operationele kant van de telefonie.

Houdt jouw bedrijf zich bezig met het aanbieden van zakelijke oplossingen en wil je jouw klanten ook mobiele telefonie aanbieden? Of lever je al mobiele telefonie, maar wil je meer flexibiliteit en een betere marge? Dan hebben wij voor jou het beste pakket.

Dit zeggen andere business partners over nobotel

“De samenwerking met nobotel verloopt zeer goed, zaken worden direct opgepakt en netjes afgehandeld. De communicatie is helder en de administratie goed op orde. Zeer prettig om mee samen te werken.”

Rob van den Berg

Office Scan Nederland

“Samsung Business Center biedt eerlijke telecom producten richting hun eindklanten middels partners, nobotel is daarin de beste keus wanneer bedrijven 100% flexibiliteit wensen!”

Theo Voets

Samsung Business Center

Hoe werkt het nobotel partner programma?

Het nobotel business partner programma heeft geen ondergrens of minimale afname voor Mobiel Sim Only of Data Sims. Op deze pagina kun je jouw aanvraag plaatsen om partner te worden. Na ontvangst nemen wij contact met je op voor een kennismaking.

Tijdens dit gesprek horen we graag meer over jouw bedrijf en plannen en lichten wij toe hoe jij het beste nobotel kunt leveren aan jouw klanten. Is het een match? Dan zetten we jouw business partner account op in de nobotel mobile portal en ben je er klaar voor om aan de slag te gaan.

Neem de stap, word nobotel business partner.

Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.