...

Sim Only zakelijk KPN

Only nobotel!

Met een sim only zakelijk abonnement van KPN, in samenwerking met nobotel, ben je verzekerd van betrouwbare en professionele communicatie voor jouw bedrijf. Onze gezamenlijke aanpak biedt unieke voordelen die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften.
M2M Simkaart
Sim Only Zakelijk KPN

Betrouwbaarheid van KPN, flexibiliteit van nobotel

Kies voor de betrouwbare netwerkdekking en connectiviteit van KPN, gecombineerd met de flexibiliteit en aanpasbaarheid van nobotel. Dankzij deze samenwerking kun je profiteren van de beste van beide werelden: een stabiele basis met de mogelijkheid om je pakket aan te passen aan jouw specifieke wensen. Of het nu gaat om de behoefte aan uitstekende dekking op afgelegen locaties of om naadloze verbindingen in drukke stadscentra, met deze combinatie ben je verzekerd van een optimale bereikbaarheid.

Combineren voor optimaal bereik

Met nobotel heb je de mogelijkheid om je sim only zakelijk abonnement te combineren met andere providers voor een betere dekking en bereik. Hierdoor ben je altijd verbonden, waar je ook bent, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Of het nu gaat om afgelegen locaties of drukke stadscentra, met deze combinatie zorg je ervoor dat je altijd bereikbaar bent voor je klanten en teamleden, zelfs in gebieden met minder sterke dekking.
Sim Only Zakelijk KPN
Sim Only Zakelijk KPN

Flexibelere pakketten voor jouw behoeften

Daarnaast biedt nobotel flexibelere pakketten met lagere verplichte MB’s per maand, ideaal voor kleinere behoeften. Of je nu een start-up bent met beperkte communicatiebehoeften of een gevestigd bedrijf met fluctuerende eisen, nobotel zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Dit geeft je de vrijheid om je abonnement aan te passen aan de groei van je bedrijf, zonder onnodige kosten en met maximale efficiëntie in communicatie.

Sim Only zakelijk KPN: Betrouwbaar & flexibel

Met sim only zakelijk abonnementen van KPN, in samenwerking met nobotel, ben je verzekerd van betrouwbare en flexibele zakelijke communicatie. Profiteer van de voordelen van twee toonaangevende providers en blijf verbonden, waar je bedrijf je ook brengt. Kies voor KPN en nobotel en ervaar de voordelen van zakelijke communicatie zonder compromissen.
Sim Only Zakelijk KPN

nobotel klant worden?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.


Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.


Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

Nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.