...

Ontdek Harmony Mobile: dé nieuwe standaard in mobiele veiligheid bij nobotel!

Om jouw online veiligheid te maximaliseren bieden wij Harmony Mobile aan, een toonaangevende ontwikkeling op het gebied van mobiele veiligheid.

 

Harmony Mobile is ontworpen om maximale veiligheid op mobiele apparaten te garanderen, zonder in te leveren op gebruiksgemak of privacy.

 

Waarom Harmony Mobile?

In de huidige tijd, waarin medewerkers steeds vaker op afstand werken en bedrijfsgegevens via mobiele apparaten benaderen, is mobiele veiligheid belangrijker dan ooit.

 

Harmony Mobile biedt uitgebreide bescherming tegen een breed scala aan mobiele bedreigingen, inclusief aanvallen via apps, bestanden, netwerken en het besturingssysteem.

De belangrijkste voordelen van Harmony Mobile.

 • Volledige Bescherming: Harmony Mobile beschermt bedrijfsgegevens tegen alle mobiele aanvalsvectoren. Dit betekent dat zowel apps, bestanden, netwerken als het besturingssysteem continu worden gescand en beschermd tegen potentiële bedreigingen.

 

 • Eenvoudig Beheer: Schaalbare en gemakkelijk te beheren beveiliging voor elke vorm van mobiele werkplekken. Harmony Mobile integreert moeiteloos met bestaande MDM/UEM-systemen, waardoor het beheer eenvoudig en efficiënt is, ongeacht de omvang van uw mobiele vloot.

 

 • Gebruiksvriendelijk: Snel te implementeren met minimale impact op de gebruikservaring of privacy van de gebruiker. Dankzij de zero-touch implementatie kunnen apparaten met één klik worden beveiligd, zonder dat dit de prestaties van het apparaat beïnvloedt of de privacy van de gebruiker schaadt.

Harmony Mobile uitleg video

Bekijk in deze video de voordelen en kenmerken van Harmony Mobile (Engels).

Unieke functies van Harmony Mobile.

 • App en Bestand Bescherming: Harmony Mobile voorkomt de download van kwaadaardige apps en blokkeert schadelijke bestanden voordat ze het apparaat bereiken.
 • Netwerkbeveiliging: Blokkeert phishing aanvallen, zorgt voor veilige browse-ervaringen, en detecteert en voorkomt Man-in-the-Middle aanvallen.
 • OS en Apparaat Bescherming: Voert real-time risico-assessments uit, detecteert kwetsbaarheden en voorkomt ongeautoriseerde toegang tot bedrijfsbronnen.
 • App Bescherming: Harmony Mobile voorkomt de download van kwaadaardige apps door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals machine learning, AI, en sandboxing. Dit zorgt ervoor dat alleen veilige apps op de apparaten van uw medewerkers worden geïnstalleerd.

 

 • Bestand Bescherming: Door het scannen van de handtekeningen van gedownloade bestanden en het gebruik van Check Point ThreatCloud™, kan Harmony Mobile schadelijke bestanden detecteren en blokkeren voordat ze schade aanrichten. Dit voorkomt dat kwaadaardige bestanden bedrijfsgegevens compromitteren.

 

 • Netwerkbeveiliging:

  • Anti-Phishing met Zero-Phishing: Blokkeert phishing aanvallen in real-time, zowel van bekende als onbekende bronnen. Dit voorkomt dat medewerkers slachtoffer worden van phishingpogingen via e-mail, webbrowser of andere apps.

  • Veilig Browsen: Blokkeert toegang tot schadelijke websites, gebruikmakend van dynamische beveiligingsinformatie van Check Point ThreatCloud™. Dit zorgt voor een veilige browse-ervaring, ongeacht welke webbrowser wordt gebruikt.

  • Conditionele Toegang: Blokkeert geïnfecteerde apparaten van toegang tot bedrijfsapplicaties en data, onafhankelijk van UEM-oplossingen. Dit voorkomt dat gecompromitteerde apparaten gevoelige bedrijfsinformatie kunnen benaderen.

  • Anti-Bot: Detecteert bot-geïnfecteerde apparaten en blokkeert automatisch communicatie naar command-and-control servers, waardoor de schade van een bot-infectie wordt geminimaliseerd.

  • URL Filtering: Markeert websites als “geblokkeerd” of “toegestaan”, zodat toegang tot ongepaste websites wordt voorkomen volgens de beleidsregels van de organisatie.

  • Beveiligde DNS: Beheert en controleert alle DNS-voorkeuren van mobiele apparaten, waardoor privacy wordt beschermd en MiTM-aanvallen en DNS-spoofing worden voorkomen.

  • Wi-Fi Netwerk Beveiliging: Detecteert kwaadaardig netwerkgedrag en Man-in-the-Middle-aanvallen, en verbreekt automatisch de verbinding met schadelijke netwerken.
 •  
 • OS en Apparaat Bescherming:

  • Real-time Risico-Assessments: Voert continue risico-assessments uit om aanvallen, kwetsbaarheden en configuratiewijzigingen te detecteren. Dit zorgt ervoor dat apparaten altijd up-to-date en veilig zijn.

  • Beheer van Kwetsbaarheden (CVE): Houdt een uitgebreide inventaris bij van bekende kwetsbaarheden in het mobiele besturingssysteem, zodat beveiligingsbeheerders risicovolle apparaten kunnen identificeren en blokkeren.

  • Geavanceerde Rooting en Jailbreaking Detectie: Detecteert pogingen om apparaten te rooten of jailbreaken, wat helpt om ongeautoriseerde toegang en manipulatie van apparaten te voorkomen.

Eenvoudige implementatie en beheer

Harmony Mobile integreert naadloos met bestaande mobiele beheersystemen (MDM/UEM) en ondersteunt verschillende apparaat-beleidsprogramma’s zoals BYOD en COPE.

 

Dankzij de zero-touch implementatie kunnen apparaten met één klik beveiligd worden, zonder interactie van de eindgebruiker.

 

Een cloud-gebaseerde en intuïtieve beheerconsole maakt het eenvoudig om de mobiele risico’s te beheren en beleidsregels in te stellen.

Gebruiks-vriendelijke ervaring

Harmony Mobile is ontworpen met het oog op de eindgebruiker. Het behoudt de privacy van gebruikers, verzamelt geen persoonlijke gegevens en heeft geen invloed op de prestaties of batterijduur van het apparaat.

 

Daarnaast worden gebruikers bewust gemaakt van mobiele beveiligingsrisico’s door middel van real-time notificaties en wekelijkse samenvattingen.

Harmony Mobile?
Only nobotel!

Met Harmony Mobile biedt nobotel uw bedrijf een robuuste, flexibele en transparante oplossing voor mobiele veiligheid.

 

Verhoog de beveiliging van uw mobiele apparaten zonder concessies te doen aan de gebruikservaring of productiviteit van uw medewerkers.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Harmony Mobile uw bedrijf kan beschermen tegen de nieuwste mobiele bedreigingen.

Veilig op mobiel?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten en beveiligen van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.

 

Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.