...

Sim Only?
Only nobotel!

Als virtual operator beoordeelt nobotel het totale aanbod van mobiele providers. Wij sluiten speciale deals met deze providers, zodat wij een zorgeloze Sim Only oplossing kunnen bieden aan onze business partners en klanten.

Benieuwd of dit iets voor jouw bedrijf is? nobotel creëert maatwerk Sim Only oplossingen voor ieder bedrijf, of je nu 5 of 2500 aansluitingen nodig hebt.

man on a skate board while using a nobotel sim in his mobile

Eigen Portal?
Only nobotel!

In de nobotel mobile portal vind je jouw volledige operationele en financiële beheer.

 

Voor het operationeel beheer vind je in de portal onder andere alle aansluitingen, gebruikers en details zoals pukcodes, abonnementstype en eventuele hardware.

 

Voor jouw financieel beheer vind je hier bijvoorbeeld jouw facturen, kosten per medewerker, kosten per afdeling en een grafiek die de kosten van de afgelopen maanden inzichtelijk maakt.

macbook-en-iphone-Nobotel-Mobile-Portal

Wij brengen flexibiliteit naar telecom.

Ook het gevoel dat een vaste afname en contractduur wat ouderwets aan het worden is? – Wij ook!

 

Gaat er een werknemer weg dan hoef je bij nobotel het contract niet af te kopen of door te betalen, we halen simpelweg een nummer uit je bundel. Tijdelijke werknemers in je team of extra thuiswerkers? Je kunt de nobotel sim-only abonnementen maandelijks opzeggen of aansluiten.

man using nobotel app on his laptop and mobile
Afbeelding-2

Duidelijk, transparant en eerlijk.

Besparen op zakelijk sim only? Op zoek naar de beste prijs voor zakelijke telefonie?

 

Bij nobotel hebben we geen tijdelijke aanbiedingen. Wat we wel hebben is een lean organisatie die inkoopt in enorme aantallen. Hierdoor kunnen wij onze prijzen een stuk lager houden dan de concurrentie.

Een abonnement voor iedereen? Datapooling lost het op!

Als je bij nobotel gelijke abonnementen afsluit, maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

 

Bij datapooling wordt de data bundel van alle abonnementen aan elkaar gekoppeld en maakt iedereen gebruik van de data uit deze gedeelde pool.

two people discussing

Verschillende wensen? Verschillende providers!

Zakelijk telefonie van KPN, Vodafone of T-mobile?

nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

 

nobotel werkt op het netwerk van KPN, vodafone en T-mobile, daarmee bieden wij een 99,8% dekking van Nederland.

 

nobotel heeft een ruim aanbod, ook wanneer het aankomt op 5G-internet en e-SIM.

people discussing in a nobotel meeting

Maatwerk, omdat het bij je past.

nobotel biedt maatwerk oplossingen voor het MKB en grootzakelijk. In deze oplossingen nemen we verschillende netwerk providers mee en maken we keuze’s op basis van gebruik, betrouwbaarheid en prijs.

 

Meer nodig dan Sim only?
nobotel levert ook de toestellen van o.a. Samsung en Apple bij de sim only abonnementen. Ook interesse in vaste telefonie? Samen met onze partner Lilytel bieden we vaste telefonie met o.a. VoIP, Microsoft Teams en SIP-trunking.

e-SIM, wat lost het op?

De e-SIM ook wel de elektronic SIM is de opvolger van het fysieke plastic kaartje en biedt in de huidige fase ook al een mooi voordeel.

 

Heb je een toestel met e-SIM en een normaal sim-slot, dan kun je hiermee een dual-sim functionaliteit creëren. Daarmee ontstaat redundantie of gebruik je bijvoorbeeld zakelijk en privé op één toestel.

 

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement.

Mobile-Only-Phone-Nobotel

Overstappen?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.


Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.


Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.