...

nobotel biedt maatwerk voor zakelijke mobiele telefonie.

nobotel zorgt dat je overal en altijd kunt werken, met de beste service en zonder verrassingen.

We zorgen dat je alleen betaalt voor de capaciteit die gebruikt wordt, zonder onverwachte kosten en met een ongekend hoog serviceniveau

De kracht van nobotel:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat hier je gegevens achter.

Wat doet nobotel?

nobotel zorgt dat je overal en altijd kunt werken, met de beste service en zonder verrassingen. We zorgen dat je alleen betaalt voor de capaciteit die gebruikt wordt, zonder onverwachte kosten en met een ongekend hoog serviceniveau

 

Sinds 2006 biedt nobotel op deze manier het beste pakket voor zakelijke mobiele telefonie.

Wat maakt nobotel uniek?

Multi provider – als virtual operator biedt nobotel mobiele abonnementen aan van verschillende providers, die binnen één portal beheerd kunnen worden en in rekening worden gebracht op één factuur.

 

Flexibiliteit – bij nobotel zijn contracten per maand opzegbaar; gaat er een werknemer weg, dan kun je dit abonnement direct beëindigen. Zijn er tijdelijk drie extra medewerkers? dan zorgen we voor professionele tijdelijke mobiele aansluitingen.

 

Mobile Portal – je maakt als nobotel-klant gratis gebruik van de mobile portal. In deze portal beheer je zowel financiële als operationele zaken. Je vindt hier bijvoorbeeld het actieve verbruik per aansluiting, de PUK-code per simkaart en de uiteenzetting van de kosten per maand en per afdeling.

 

e-SIM – nobotel biedt e-SIM nu al aan voor alle mobiele abonnementen en dat kan ook jou voordelen opleveren. Zo biedt dit de mogelijkheid om een zakelijk en privé nummer te combineren op één toestel. Daarnaast creëert het extra zekerheid door het toevoegen van een back-up netwerk van een andere provider op hetzelfde toestel.

Maatwerk

Als onafhankelijk leverancier heeft nobotel toegang tot alle grote netwerken, in binnen- en buitenland. Voor iedere klant wordt de ideale maatwerkoplossing samengesteld. Niet alleen bundels of MB’s, maar een oplossing die volledig is toegespitst op de onderneming, nu en in de toekomst.

Controle

Met het nobotel mobile portal is alles volledig transparant te volgen en aan te passen. Zo is er altijd controle over het verbruik en de kosten. Dit zorgt voor meer bewustwording bij de gebruikers en geeft de mogelijkheid om op ieder moment aanpassingen te doen. Het voordeel kan oplopen tot ruim 50%.

Overstappen

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment. Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.

nobotel geeft graag advies hoe het mobiele telefoonverkeer zo optimaal mogelijk ingericht kan worden.