...

Sim Only Zakelijk Vodafone

Only nobotel!

Met een sim only zakelijk abonnement van Vodafone, in samenwerking met nobotel, profiteer je van diverse voordelen die naadloos aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Deze unieke samenwerking biedt betrouwbaarheid, flexibiliteit en handige tools om jouw zakelijke communicatie te optimaliseren en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
Sim Only Zakelijk Vodafone
Sim Only Zakelijk Vodafone

Betrouwbaar netwerk van Vodafone, flexibiliteit van nobotel

Kies voor het betrouwbare netwerk van Vodafone, gecombineerd met de flexibiliteit en aanpasbaarheid van nobotel. Hierdoor ben je verzekerd van optimale netwerkdekking en connectiviteit, ongeacht waar jouw bedrijf actief is. Of je nu in een bruisend stadscentrum bent of op een afgelegen locatie opereert, met deze combinatie blijf je altijd verbonden met je klanten en teamleden.

Combineren voor optimaal bereik

Met nobotel heb je de mogelijkheid om je sim only zakelijk abonnement te combineren met andere providers, waardoor je een nog betere dekking en bereik krijgt. Dit betekent dat je overal bereikbaar blijft, zelfs op de meest afgelegen plaatsen. Door deze combinatie ben je altijd beschikbaar voor belangrijke zakelijke gesprekken en kun je moeiteloos communiceren met je team, waar je ook bent.
Sim Only Zakelijk KPN
Sim Only Zakelijk Vodafone

Flexibele pakketten & nobotel Mobile Portal

nobotel biedt flexibele pakketten met lagere verplichte MB’s per maand, perfect afgestemd op de behoeften van kleinere bedrijven. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt, waardoor je kosten kunt besparen en efficiënter kunt werken. Bovendien kun je eenvoudig je abonnement aanpassen aan de groei van je bedrijf, zonder vast te zitten aan onnodige kosten. Een extra voordeel van nobotel is de Nobotel Mobile Portal, waar je inzicht hebt in het verbruik per telefoonnummer en andere handige statistieken. Hiermee kun je het gebruik van je zakelijke telefoons nauwkeurig monitoren en beheren, waardoor je controle hebt over je telecommunicatiekosten en de efficiëntie kunt maximaliseren.

Sim Only Zakelijk Vodafone: Betrouwbaar & flexibel

Met sim only zakelijk abonnementen van Vodafone, in samenwerking met nobotel, ben je verzekerd van betrouwbare en flexibele zakelijke communicatie. Profiteer van de voordelen van twee toonaangevende providers en blijf verbonden, waar je bedrijf je ook brengt. Kies voor Vodafone en nobotel en ervaar de voordelen van zakelijke communicatie zonder compromissen.
Zakelijk mobiel abonnement

nobotel klant worden?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.


Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.


Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

Nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.