...

Met nobotel kun je overal en altijd werken, met de beste service en zonder verrassingen.

telecommunication tower of nobotel

Wat doet nobotel?

nobotel zorgt dat je overal en altijd kunt werken, met de beste service en zonder verrassingen. We zorgen dat je alleen betaalt voor de capaciteit die gebruikt wordt, zonder onverwachte kosten en met een ongekend hoog serviceniveau.

 

Sinds 2006 biedt nobotel op deze manier het beste zakelijke mobiele telefonie pakket voor haar klanten en business partners. Met een landelijk dekkend business partner kanaal en ruim 1000 klanten behoort nobotel tot de top van virtuele mobiele aanbieders.

Wat maakt nobotel uniek?

Multi provider – als virtual operator biedt nobotel mobiele abonnementen aan van verschillende providers, die binnen één portal beheerd kunnen worden en in rekening worden gebracht op één factuur.

 

Flexibiliteit – bij nobotel zijn contracten per maand opzegbaar; gaat er een werknemer weg, dan kun je dit abonnement direct beëindigen. Zijn er tijdelijk drie extra medewerkers? dan zorgen we voor professionele tijdelijke mobiele aansluitingen.

 

Mobile Portal – je maakt als nobotel-klant gratis gebruik van de mobile portal. In deze portal beheer je zowel financiële als operationele zaken. Je vindt hier bijvoorbeeld het actieve verbruik per aansluiting, de PUK-code per simkaart en de uiteenzetting van de kosten per maand en per afdeling.

 

e-SIM – nobotel biedt e-SIM nu al aan voor alle mobiele abonnementen en dat kan ook jou voordelen opleveren. Zo biedt dit de mogelijkheid om een zakelijk en privé nummer te combineren op één toestel. Daarnaast creëert het extra zekerheid door het toevoegen van een back-up netwerk van een andere provider op hetzelfde toestel.

two telecommunication towers

Overstappen?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.


Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.


Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.