...

Mobile Portal?
Only nobotel!

De Mobile Portal is ontwikkeld om inzicht en controle te geven in het operationele en financiële beheer van jouw mobiele telefonie.

 

Je vindt hier een overzicht van alle kosten uiteengezet per categorie, telefoonnummer en afdeling. En beheert hier alle abonnementen ook als je verschillende providers gebruikt.

Portal3d-macbook

Jouw persoonlijke Portal?
Only nobotel!

In de nobotel mobile portal vind je jouw volledige operationele en financiële beheer.

 

Voor het operationeel beheer vind je in de portal onder andere alle aansluitingen, gebruikers en details zoals pukcodes, abonnementstype en eventuele hardware.

 

Voor jouw financieel beheer vind je hier bijvoorbeeld jouw facturen, kosten per medewerker, kosten per afdeling en een grafiek die de kosten van de afgelopen maanden inzichtelijk maakt.

macbook-en-iphone-Nobotel-Mobile-Portal

Wat is het verbruik in mijn organisatie?

Waar zitten de uitgaven en kosten?

Op het dashboard staat onder andere een overzicht van de kosten per afdeling. De aansluitingen van jouw bedrijf zijn in te delen per afdeling, dit maakt het gemakkelijker om de kosten per afdeling te beheren.

 

Zijn er kosten buiten de bundel ontstaan dan maakt de tabel van top 5 aansluitingen het makkelijk om in te zien waar de grote kosten zijn ontstaan. Met de knop meer informatie kom je bij de verdere uitwerking per aansluiting en krijg je gedetailleerd inzicht in het verbruik.

Financieel beheer in handen

Extra kosten op de laatste factuur?

Op deze pagina van de portal heb je een volledig inzicht in de kosten, hoe deze zijn opgebouwd en waar uitschieters zitten. Hier vind je bijvoorbeeld extra kosten van: Bellen in het buitenland, bellen naar landen buiten de EU of het bellen naar servicenummers.

Operationeel beheer

Waar vind ik mijn pukcode terug?

Bij nobotel is deze eenvoudig te vinden bij de aansluiting of gebruiker van het nummer, dat zorgt dat het nooit meer zoeken is naar de verloren pukcode.

Aansluitingen zijn gemakkelijk te koppelen aan een afdeling even als de hardware van de gebruiker kan hier worden ingevoerd.

Inzicht in hardware kosten?

In de Mobile Portal kun je het toestel dat bij het een gebruiker hoort toevoegen, koop je je hardware bij nobotel? Dan wordt dit automatisch ingevoerd. Daarbij is de keuze vrij om dit in één keer of per maand af te schrijven.

Overstappen?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.


Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.


Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.