...

Het meest flexibele, transparante en betaalbare zakelijke Sim-Only abonnement op de markt.

nobotel biedt het meest flexibele en transparante zakelijke sim only abonnement op de markt. Wij evalueren het volledige aanbod van mobiele providers en sluiten speciale deals af met verschillende aanbieders om jou een zorgeloze sim only oplossing te bieden die flexibel en duidelijk is.

Wil je weten hoe jouw bedrijf hiervan kan profiteren? nobotel creëert op maat gemaakte sim only oplossingen voor elk bedrijf, of je nu 5 of 2500 aansluitingen nodig hebt.

Zakelijke Sim Only
Afbeelding-2

Duidelijk, eerlijk en transparant.

Besparen op jouw zakelijke sim only? Op zoek naar de beste prijs voor zakelijke telefonie?

 

Bij nobotel houden we onze prijzen laag door in grote aantallen in te kopen. Hierdoor bieden wij een competitief geprijsd zakelijk sim only abonnement zonder tijdelijke aanbiedingen. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent.

Flexibiliteit in jouw zakelijke Sim Only.

Heb je genoeg van vaste afnames en lange contractduren? Wij ook! Bij nobotel hoef je niet bang te zijn voor ingewikkelde contracten. Gaat een werknemer weg? Geen probleem, wij verwijderen simpelweg een nummer uit je bundel.

 

Voor tijdelijke werknemers of extra thuiswerkers kun je de nobotel sim only abonnementen maandelijks opzeggen of toevoegen

Zakelijke Sim Only

Een zakelijk abonnement voor iedereen? Datapooling lost het op!

Bij nobotel kun je gebruik maken van datapooling als je gelijke abonnementen afsluit. Dit betekent dat de databundels van alle abonnementen worden samengevoegd, waardoor je efficiënter omgaat met je data en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de ingekochte data.

 

two people discussing

Verschillende wensen? Verschillende providers!

Zakelijk telefonie van KPN, Vodafone of Odido?

Met nobotel kun je kiezen tussen verschillende netwerken zoals KPN, Vodafone en Odido, waardoor je de provider kiest die het beste bij jouw bedrijf past. 

 

nobotel biedt een indrukwekkende 99,8% dekking van Nederland en heeft ook een ruim aanbod aan 5G-internet en e-SIM.

Zakelijke Sim Only

Maatwerk, omdat het bij je past.

nobotel biedt maatwerkoplossingen voor zowel MKB als grootzakelijke bedrijven. Onze oplossingen houden rekening met verschillende netwerkproviders en zijn gebaseerd op gebruik, betrouwbaarheid en prijs.

 

Meer nodig dan alleen sim only? 

nobotel levert ook toestellen van onder andere Samsung en Apple bij de sim only abonnementen. Daarnaast bieden we vaste telefonie in samenwerking met onze partner Lilytel, inclusief VoIP, Microsoft Teams en SIP-trunking.

Eigen portal?
Only nobotel!

In de nobotel mobile portal vind je alles wat je nodig hebt voor het operationele en financiële beheer van je zakelijke telefoons. 

 

Voor operationeel beheer kun je hier alle aansluitingen, gebruikers en details zoals pukcodes en abonnementstypes vinden. 

 

Voor financieel beheer biedt de portal inzicht in facturen, kosten per medewerker en afdeling, en een overzicht van de kosten van de afgelopen maanden.

Zakelijke Sim Only

e-SIM, wat lost het op?

Een e-SIM, of elektronische SIM, biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele fysieke simkaart. 

 

Met een toestel dat zowel een e-SIM als een normaal sim-slot heeft, kun je een dual-sim functionaliteit creëren. 

 

Dit betekent dat je bijvoorbeeld zakelijk en privé op één toestel kunt gebruiken.

Mobile-Only-Phone-Nobotel

Overstappen naar onze zakelijke Sim Only?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.

 

Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.

 

Voor advies over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf, kun je contact met ons opnemen via info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.