...

IoT Simkaart?

Only nobotel!

Met een IoT simkaart van nobotel betreed je de wereld van het Internet of Things (IoT) met vertrouwen en gemak. Of je nu een slimme stad bouwt, een geavanceerd fabrieksproces beheert of gewoon je huis wilt automatiseren, onze IoT simkaarten bieden de connectiviteit die je nodig hebt om jouw visie tot leven te brengen.
IoT Simkaart
Zakelijk mobiel abonnement

Connectiviteit op Maat voor Jouw IoT-toepassingen

Onze IoT simkaarten zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke vereisten van jouw IoT-toepassingen. Of je nu behoefte hebt aan een hoge datadoorvoer, lange levensduur van de batterij of wereldwijde dekking, nobotel biedt een scala aan opties om te voldoen aan jouw specifieke behoeften. Met onze IoT simkaarten kun je eenvoudig apparaten verbinden en beheren, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Eenvoudige Integratie en Beheer van IoT-apparaten

Onze IoT simkaarten zijn eenvoudig te integreren en te beheren, zodat je snel aan de slag kunt met jouw IoT-projecten. Met een gebruiksvriendelijk platform kun je eenvoudig nieuwe apparaten toevoegen, connectiviteit configureren en het gebruik van data monitoren. Bovendien bieden we geavanceerde beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat jouw IoT-netwerk beschermd is tegen bedreigingen.
IoT Simkaart
IoT Simkaart

nobotel: Jouw Partner in IoT-connectiviteit

Bij nobotel begrijpen we hoe cruciaal betrouwbare connectiviteit is voor IoT-toepassingen. Daarom streven we ernaar om je de beste service en ondersteuning te bieden, zodat je jouw IoT-projecten met vertrouwen kunt uitvoeren. Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste IoT simkaart en om eventuele vragen te beantwoorden die je hebt.

Kies nobotel voor Betrouwbare IoT-connectiviteit

Of je nu een start-up bent die net begint met IoT of een gevestigd bedrijf met uitgebreide ervaring, nobotel staat voor je klaar met betrouwbare IoT-connectiviteit. Met onze IoT simkaarten kun je eenvoudig apparaten verbinden, gegevens verzamelen en inzichten genereren om jouw bedrijf te laten groeien. Kies nobotel en ontdek de mogelijkheden van IoT zonder compromissen.
IoT Simkaart

nobotel klant worden?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.


Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.


Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

Nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.