...

Global Travel SIM?
Only nobotel!

Jouw simkaart met wereldwijde dekking.

We worden steeds afhankelijker van goed mobiel internet, zeker als we in het buitenland werken. Lokale wifi-netwerken zijn vaak onveilig of onbeschikbaar en internetten via je normale abonnement kan duur zijn.

 

nobotel biedt je dé oplossing met de Global Travel Sim, deze installeer je voordat je op reis gaat als tweede sim en zorgt ervoor dat je wereldwijd betaalbaar en goed verbonden blijft.

Mobile-Only-Phone-Nobotel
afbeelding-global-sim-klein

De nobotel Global Travel SIM

De nobotel Global Travel SIM maakt gebruik van een wereldwijd mobiel netwerk dat in ruim 150 landen beschikbaar is en automatisch verbindt met het sterkste netwerk dat lokaal beschikbaar is. 

 

Zo kun je ook in het buitenland vertrouwen op een goede draadloze internet connectie zonder bang te zijn voor torenhoge facturen.

 

De nobotel Global Travel SIM is als individuele dienst beschikbaar of op te zetten als bedrijfsbundel voor reizend personeel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave op maat voor jouw situatie.

Hoe het werkt

Aanvragen

Stel jouw bundel samen

Scan

Scan de ontvangen QR-code

Instellen

Stel gemakkelijk je telefoon in

Connect

Gebruik jouw nieuwe verbinding

Wereldwijd verbonden? Zo geregeld!

Vraag jouw Global Travel SIM nu aan.

nobotel Global Travel SIM kan op ieder moment worden toegevoegd aan je bestaande of nieuwe contract.

Geef jouw wensen door en je ontvangt direct een offerte voor het toevoegen van de nobotel Global Travel SIM aan jouw abonnement.

 

Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.