...

Sim Only Zakelijk Odido

Only nobotel!

Met een sim only zakelijk abonnement van Odido (voorheen T-Mobile), in samenwerking met nobotel, geniet je van een uitgebreid scala aan voordelen die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften. Deze unieke samenwerking biedt betrouwbaarheid, flexibiliteit en handige functies om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
Sim Only Zakelijk Odido
Sim Only Zakelijk Odido

Betrouwbaar netwerk van Odido, flexibiliteit van nobotel

Kies voor het betrouwbare netwerk van Odido, voorheen T-Mobile, gecombineerd met de flexibiliteit en aanpasbaarheid van nobotel. Hierdoor ben je verzekerd van optimale netwerkdekking en connectiviteit, waar je bedrijf ook opereert. Of je nu in een druk stadscentrum bent of op een afgelegen locatie, met deze combinatie ben je altijd bereikbaar voor je klanten en teamleden.

Combineren voor optimaal bereik

Met nobotel heb je de mogelijkheid om je sim only zakelijk abonnement te combineren met andere providers voor een nog betere dekking en bereik. Dit betekent dat je overal verbonden blijft, zelfs op de meest afgelegen plekken. Met deze combinatie ben je altijd bereikbaar voor belangrijke zakelijke gesprekken en blijf je in contact met je team, waar je ook bent.
M2M Simkaart
Sim Only Zakelijk Odido

Flexibele pakketten & nobotel Mobile Portal

nobotel biedt flexibele pakketten met lagere verplichte MB’s per maand, ideaal voor kleinere bedrijven met beperkte communicatiebehoeften. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt, waardoor je kosten bespaart en efficiënter kunt werken. Bovendien kun je jouw abonnement eenvoudig aanpassen aan de groei van je bedrijf, zonder vast te zitten aan onnodige kosten. Een bijkomend voordeel is de nobotel Mobile Portal, waar je inzage hebt in het verbruik per telefoonnummer en andere handige statistieken. Hiermee kun je het gebruik van je zakelijke telefoons nauwkeurig monitoren en beheren, waardoor je controle hebt over je telecommunicatiekosten en efficiëntie kunt maximaliseren.

Kies voor betrouwbare en flexibele zakelijke communicatie

Met sim only zakelijk abonnementen van Odido, voorheen T-Mobile, in samenwerking met nobotel, ben je verzekerd van betrouwbare en flexibele zakelijke communicatie. Profiteer van de voordelen van twee toonaangevende providers en blijf verbonden, waar je bedrijf je ook brengt. Kies voor Odido en nobotel en ervaar de voordelen van zakelijke communicatie zonder compromissen.
Sim Only Zakelijk Odido

nobotel klant worden?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.


Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.


Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

Nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.