+31 88 1700 600

Top

Vaste Telefonie

Nobotel kan ook voor uw vaste telefonie zorgdragen. Wij kunnen uw contract overnemen, en omdat wij in grote volumes inkopen, kunnen wij u kortingen bieden waarmee u gegarandeerd een stuk goedkoper uit bent. Bij Nobotel kunt u kiezen uit een analoge aansluiting of een aansluiting via ISDN (2-8, 15, 20, 30) of via glasvezel.

Vaste-Telefonie-2-1024x676

EFFICIËNTE HOSTING VAN VOICE OVER IP (VOIP)
Telefonie via datanetwerken (VoIP) is vaak een stuk goedkoper. Nobotel kan u voorzien van de meest optimale VoIP-oplossing, specifiek afgestemd op uw bedrijfsbehoefte.  U kunt het beheer van VoIP ook aan Nobotel uitbesteden. U heeft er geen omkijken naar en u bent continu verzekerd van de laagste telecomkosten, zonder dat u inboet op veiligheid, bereikbaarheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Belt u ons voor meer informatie!

EEN EFFICIËNT PLAN OP MAAT
Vaste telefonie richten we efficiënt in op basis van een plan op maat. Met het juiste abonnement, het juiste aantal lijnen, het juiste systeem en de juiste toestellen. Helemaal passend bij je organisatie. Naast perfect advies en optimaal functionerende apparatuur zorgen we ervoor dat facturen inzichtelijker worden. Met onze Cost & Result Scan krijg je bovendien inzicht in de kosten op individueel niveau. Doe er je voordeel mee. Dat doen wij ook.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.