telefoon

Sim-Only

Als virtual operator bekijkt nobotel het totale aanbod van mobiele providers. Wij sluiten speciale deals met deze providers, zodat wij een zorgeloze oplossing kunnen bieden aan jou als reseller of bedrijf. Dat betekent: overal en altijd werken, met de beste service en zonder verrassingen.

Meer informatie
Machine

Machine to Machine

Is uw machine to machine communicatie al op orde? Nobotel levert naast mobiele telefonie ook de data-sims voor M2M communicatie. Zo communiceert ziekenhuisapparatuur met de artsen en krijg je een bericht van het beveiligingssysteem wanneer er iets mis is.

Ontdek meer

Sim-only

Voor jouw organisatie mobiele abonnementen afsluiten, is meer dan een eenmalige actie. Dit betekent vaste doorlopende kosten en wanneer er werknemers weggaan of bijkomen, kost dit altijd veel werk. Deze last nemen wij volledig weg doordat je gemakkelijk abonnementen kunt stoppen en starten zodat je alleen betaalt voor de capaciteit die daadwerkelijk wordt gebruikt door jouw organisatie. In de nobotel mobile portal beheer je alle nummers en kun je naast inzicht bewaren ook gemakkelijk veranderingen aanbrengen. Lukt het niet/kom je er niet uit, dan zorgen wij voor een snel bereikbare klantenservice.

telefoon
asset

Machine to Machine Data-Sim

Vandaag de dag communiceren veel apparaten met elkaar; van pinautomaten tot ziekenhuisapparatuur, auto’s en windmolens. Bezit jouw organisatie apparatuur die onderling communiceert, dan zijn data-sims onmisbaar. Inschatten hoeveel data de apparatuur gaat verbruiken, blijkt echter moeilijk. Met de nobotel data-sim oplossingen houd je inzicht in het verbruik via de nobotel mobile portal en betaalt je alleen voor de capaciteit die verbruikt wordt. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Maatwerk

Als onafhankelijk leverancier heeft nobotel toegang tot alle grote netwerken, in binnen- en buitenland. Voor iedere klant wordt de ideale maatwerkoplossing samengesteld. Niet alleen bundels of MB’s, maar een oplossing die volledig is toegespitst op de onderneming, nu en in de toekomst.

Controle

Met de nobotel mobile portal is alles volledig transparant te volgen en aan te passen. Zo is er altijd controle over het verbruik en de kosten. Dit zorgt voor meer bewustwording bij de gebruikers en geeft de mogelijkheid om op ieder moment aanpassingen te doen. Het voordeel kan oplopen tot ruim 50%.

Overstappen

Kiezen voor Nobotel kan op ieder moment. Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.

Nobotel geeft graag advies hoe het mobiele telefoonverkeer zo optimaal mogelijk ingericht kan worden.

Kom in contact