+31 88 1700 600

Top

Mobiele Telefonie

Het Nieuwe Werken (werken waar u maar wilt en wanneer u maar wilt) is al lang niet nieuw meer. Mobiel werken is de standaard van nu waarbij mobiele telefonie een cruciale rol speelt. Wat u wilt? Geen storingen, prima verbindingen (ook in het buitenland), passende telefoons en dat tegen de beste prijs ofwel via het meest gunstige abonnement. Nobotel regelt dat voor u. U heeft er geen omkijken naar. En vanzelfsprekend garanderen wij u een snelle service en reparatie indien nodig.

phone-762550_1280

ONAFHANKELIJK ADVIES OVER ABONNEMENTEN
Misschien is het veel gunstiger uw huidige abonnement op te zeggen. Of kunt u beter verschillende abonnementen met elkaar combineren. Wilt u graag eens gedegen advies over hoe en met welke partner u uw mobiele telefoonverkeer optimaal en financieel zo gunstig mogelijk inricht? Neem dan contact met ons op. Nobotel werkt, als onafhankelijk specialist, met diverse partners en providers samen en adviseert u op maat, uitgaande van uw bedrijfsprocessen..

MANAGE UW TELECOMUITGAVEN!
Met de speciaal ontwikkelde telecom management tool van Nobotel monitort u continu uw telecommunicatie. Gebruik en kosten worden echt inzichtelijk. Daarvan stellen we u met periodieke rapportages op de hoogte. Weten leidt zo tot bewustwording van de gebruikers en tot het nemen van maatregelen. Het voordeel? Lagere gebruiks-, beheer- en communicatiekosten. Dit kan wel oplopen tot een besparing van 50%!

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.