+31 88 1700 600

Top

INTERNET OPLOSSINGEN

Een goede internetverbinding is een must voor elke onderneming.  Nobotel levert betrouwbare, stabiele en veilige internetoplossingen voor uw bedrijf.

Gebruikt u Internet voornamelijk om te mailen en websites te bezoeken? Is een snelle Internet verbinding belangrijk binnen uw bedrijf? Of gebruikt u Internet vooral om (grote) databestanden uit te wisselen? Dat zijn vragen die van belang zijn bij de keuze van een infrastructuur voor zakelijk Internet.

macbook-924015_1920-1024x683

GLASVEZEL EN VERSCHILLENDE DSL VERBINDINGEN
Nobotel levert internet via glasvezel en verschillende DSL verbindingen en kijkt samen met u wat er mogelijk is op de gewenste locatie en welke verbinding voor uw organisatie de beste oplossing is. Neem contact met ons op, dan vertellen wij u meer over onze dienstverlening.

VERHOGEN VAN UW BESCHIKBAARHEID
Nobotel is ook specialist in het verhogen van uw beschikbaarheid: Van UMTS back up middels een SIM in uw router tot een speciale router voorzien van DUAL WAN. Dat wil zeggen dat wij de router voorzien van ADSL/VDSL/SDSL enerzijds en breedband via de kabel of Glasvezel anderzijds.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.